top of page

Saxotone's Groove Mission

XLR Entertainment Group

Saxotone's Groove Mission

 

"the hottest Boogaloo band in town"  

 

Wat is er lekkerder dan Verleid worden door Boogaloo, Souljazz en ouwe Rhythm & Blues door een vette tenorsax, een ronkend Hammond B3 orgel en een stevig stuwende ritme sectie bestaande uit gitaar, bas en drums.

 

Saxotones Groove Mission is een ultieme live band waar je bij wilt zijn, lekker om naar te kijken en onvermijdelijk om op te swingen.    Na 10 seizoenen touren langs clubs en festivals in binnen en buitenland, presenteerde Saxotone (Toon Meijer) met z’n band Saxotones Groove Mission in 2013/2014 de jubileum CD , getiteld  “Rave Up”. 

 

De geoliede Boogaloo-machine van The Groove Mission wordt voortgestuwd met nieuwe composities en onverwachte covers, die zo lekker in het gehoor liggen, dat het tijd werd om ze op te graven en Saxotone-proof te maken. Deze club fantastische muzikanten heeft ondertussen een aanstekelijke sound en energie ontwikkeld.

 

Hun onmiskenbare drive brengt een opzwepende, broeierige swing voort die zo lekker is dat de verleiding soms te hevig is...   Saxotones Groove Mission garandeert een avond diep rakende 60′s soulmuziek, herkenbaar en toch avontuurlijk, virtuoos en puur, maar vooral swingend tot op het bot!

bottom of page