top of page

MISSION

CORE BUSINESS

 

De 'core business' is het organiseren van creatieve en enerverende evenementen onder de naam XLR Entertainment en natuurlijk ook optreden als DJ XLR al dan niet in samenspel met diverse top muzikanten en artiesten.

XLR Entertainment is voornamelijk gericht op het uitzenden van ervaren artiesten en bands inclusief verhuur van professioneel licht, geluid én de logistieke planning. XLR fungeert daarmee ook als 'mediator' tussen partijen qua planning, voorzieningen en logistieke uitvoering.

DJ XLR - "Vanaf mijn prille jeugd was ik al gedreven muziekliefhebber en dat is gelukkig nooit over gegaan.

Medio 2008 heb ik, na mijn Siemens periode, mijn DJ activiteiten vol energie geblazen inclusief het begeleiden en vergaren van artiesten om mij heen, opdat onze gasten het nog meer naar de zin kunnen hebben door de extra geboden 'live' dynamiek. De combinatie van DJ XLR met live percussion en saxofoon is zeer kenmerkend én ook zeer onderscheidend! Er gebeurt wat extra's 'on stage'!

Van zakelijke evenementen, trouwfeesten, private party's, verjaardagen en prominente winebars tot en met internationale beurzen, golf- & business events en 'beach' clubs. XLR kent ook diverse resident venues, waaronder het prominente en hippe B.E.A.C.H. Noordwijk, Janssen en van Dijk en HLTC Thor de Bataaf.

Qua muziekstijlen is XLR wel zeer veelzijdig. Van Jazzy Grooves, Bossa, Beach & Paris Lounge, Latin, Funk, Soul tot en met Soulful Dance, Club Ibiza, Hits, R&B, Dance Classics richting XLR's Club Experience met Deep, Tech & Tribal House. De specialiteit is gericht op Latin Dance & RMX Classics met live Percussion Rhythms & live Saxofone.

De sleutel van succes is de beoogde win-win-win situatie. De bezoekers tevreden, de gastheer tevreden...,

dan pas is XLR Entertainment tevreden.

XLR ENTERTAINMENT

Hoe zit het ook alweer met Rotterdammers? Het is niet voor niets dat een aantal grote namen uit deze internationale en sterk moderniserende havenstad komen. En Rotterdammers staan ook bekend opdat zij de mouwen graag opstropen.

Zo ook Rob van Mastrigt als eigenaar en gepassioneerd artiest.

Na een indrukwekkende carrière in de IT tot en met Area Director voor diverse Amerikaanse bedrijven, was het tijd om meer invulling te geven aan zijn grootste passies, zijnde golf (professional), tennis en entertaining evenementen organiseren.

Met een team van vakmensen en artiesten wordt een breed scala aan opdrachtgevers professioneel en uiterst betaalbaar bediend.

De (ook DJ) naam XLR komt voort uit XLrob (2.01m) en staat ook voor de professionele XLR audio connector (Xternal, Live, Return.

Als ras netwerker een mooie zinspeling op muzikaal netwerken.

Als formatie DJ XLR's 'Native' Groove Foundation (DJ - live sax, percussie en/of guitaar) - treedt Rob zeer regelmatig op. Native is een duidelijke zinspeling op Latin, Jazz, Beach Lounge & Afro Sound met zijn live percussion, de 'preferred standard' van XLR. 

En niet de minste namen qua opdrachtgevers passeren de revue...

Enkele klinkende namen: IELA.org, Van der Valk Hotels & Resorts, Heineken, NSJazz, Muller en Co, Hilton Hotels. Easy Fairs, The Harbour Clubs, Shore Club, Bierfabriek, Valverde, Scheepvaartmuseum, Valverde International, De Mandemakers Groep, Gauchos, Mendoza, Vrijmibo, Koninklijke Diergaarde Blijdorp, Wijnbar Janssen & van Dijk, Hogere Hotelschool, Euromast, De Landgoederij, Koningshof, Swingsteesjun, Link2Party, BEACH Noordwijk, Westerunie Gasfabriek naast vele Beach & Sportclubs en ook de 30LOVE.nl Party's.

Ook internationaal laat XLR behoorlijk van zich horen. Landen als Curacao, Bonaire, Maleisië - Kuala Lumpur, Thailand, Italië, Turkije, Duitsland & België staan al op de kaart. Zeer recent nog; XLR's Dutch Caribbean Tour. En natuurlijk Ibiza...

bottom of page