REFERENCES

Hier is het allemaal begonnen.... De trendy Harbour Club vestigingen Rotterdam, Scheveningen en Amsterdam, alwaar DJ XLR vele optredens & modeshows heeft verzorgt al dan niet in combinatie met artiesten zoals Paco Fernandez & Band, de grondlegger van de Ibiza Beach Lounge en rechterhand van Paco de Lucia.

Keuken Concurrent - behorende tot De Mandemakers Groep - is een van de vaste opdrachtgevers van XLR Entertainment. Maandelijks worden er zakelijke bijeenkomsten georganiseerd op inspirerende locaties inclusief video, licht en geluid, alwaar DJ XLR borg staat voor een flinke portie stimulerende muziek, afgestemd op de diverse locaties & thema's. Keuken Concurrent is tevens sponsor van diverse meervoudige wereldkampioenen, waaronder Michael van Gerwen. Deze houden op hun beurt weer inspirerende toespraken op deze bijeenkomsten gekoppeld aan het motto, verkopen is topsport. En passie is drive... iets waar XLR ook voor staat.

What a place... Great restaurant including Luxurious Garden & Party Place. Every week new menu from the Chef de Cuisine... Every Friday & Saturday Live DJ including one of XLR's Resident Venues... Muller & Co can also facilitate your private party or get-2-gether... Three seperate locations fully independantly manageble on behalf of service, restaurant and/or music... Come and visit us or follow us on Facebook...

Een vaste opdrachtgever met vele internationale locaties, alwaar XLR Entertainment vele optredens voor verzorgt. 

Visit the future

Easyfairs events geeft bezoekers een visie van de toekomst. Dankzij specifieke tools en kennis waarmee u vol vertrouwen vooruitblikt. U ontdekt er op zijn minst een succeservaring, waarschijnlijk zelfs een écht keerpunt in uw bedrijfsleven.

Wie kent het niet... Dizzy Jazz Café in Rotterdam. Ook hier heeft DJ XLR vele optredens verzorgd inclusief thema's als Dizzy Burlesque, Dizzy's Be Jazzled en vele Soul Funk Party's en private party's. Na het volkomen onverwachte faillissement als gevolg van onenigheid tussen de eigenaren, is het wachten op de richting die Dizzy gaat inslaan met de nieuwe eigenaar.

Please reload

Momenteel een van DJ XLR's resident venues - het zeer hippe Muller en Co te Berkel & Rodenrijs. Brasserie & Winebar Muller en Co kent drie ruimtes, zijnde het top restaurant, de feestzaal voor partijen en de prachtige en binnenkort overkapte buitentuin. Alle ruimtes zijn voorzien van een geluidsinstallatie. DJ XLR treedt hier gemiddeld 4 x per maand op inclusief private party's. DJ XLR staat hier ook regelmatig met live percussion en live saxofonist.

Wijnbar Janssen & van Dijk - Zonder poespas…

Ruim 10 jaar terug begonnen Albert van Dijk en Saraja Janssen de wijnbar die ook hun naam draagt. Hier krijgt u wat u zich voorstelt: Goede wijnen in een mooi glas en uitstekende service. Dit doet u in een gezellige ambiance met onder meer prachtige kroonluchters, grote hoge ramen, Franse tafels en stoelen en een donkere houten bar. Iedere vrijdag verzorgt XLR Entertainment de plaatsing van een DJ en treedt zelf daar ook regelmatig op met volle bak...

Winebar Mendoza in Hillegersberg is ook een chique plek alwaar DJ XLR regelmatig optreedt inclusief private party's en jaarwisseling. Winebar Mendoza / Gauchos aan de plas ligt op een prachtige locatie aan de plas met een groot buitenterras direct gelegen aan de mondaine shopping area te Hillegersberg. Mendoza kenmerkt zich door trendy publiek, die houden van de Argentijnse Cuisine en lekkernijen inclusief de voor u geselecteerde Argentijnse wijnen.

Jarenlang stond DJ XLR in de Bierfabriek te Amsterdam op het Rokin. Een super goed bezochte 'In House' Bierbrouwerij en biologische gerechten met als specialiteit Kip van de houtskool BBQ. Eerst lekker dineren met Groovy Sounds van DJ XLR en in de latere uurtjes op de tafels met DJ XLR Club Experience. Inmiddels is De Bierfabriek aan het verhuizen naar een nieuwe locatie aan De Nes als gevolg van een aflopende huurovereenkomst en sterk verhoogde verhuurtarieven na de renovatie Rokin.

Een doorlopend feest voor 30UP publiek op diverse landhuizen en beach clubs, alwaar DJ XLR tot een van de vaste DJ's behoort. Swingsteesjun (fonetisch) is zeer goed bezocht en beschikt bij voorkeur over twee zalen per locatie alwaar DJ XLR borg staat voor een flinke Dance Party... 

Please reload

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • YouTube Classic
  • SoundCloud App Icon
  • LinkedIn App Icon

XLR ENTERTAINMENT

KVK: 68648626 Den Haag

BTW: NL 1127.36.841 B02

© Copyright 2014