top of page

DJ XLR

XLR Entertainment Group

DJ XLR - Man-on-a-Mission 

 

Hoe zit het ook alweer met Rotterdammers? Het is niet voor niets dat een aantal grote namen uit deze internationale en sterk moderniserende havenstad komen. En Rotterdammers staan ook bekend opdat zij de mouwen graag opstropen.

Zo ook Rob van Mastrigt alias DJ XLR...

 

Na een indrukwekkende carriere in de IT tot en met Area Director voor diverse Amerikaanse bedrijven (Dell Computer, Network Associates, McAfee, Extreme Networks), was het tijd om meer invulling te geven aan zijn twee grootste passies, zijnde golf (professional) en muziek.

 

Met inmiddels meer dan 200 optredens in 2015 alleen al onder de naam XLR's Native Groove Foundation kun je wel stelle dat XLR a-man-on-a-mission is...

 

De DJ naam XLR komt voort uit XLrob (2.01m) en staat ook voor een professionele audio connector (Xternal, Live, Return.

Een mooie zinspeling op muzikaal netwerken.

 

Onder de naam XLR's Native Groove Foundation (DJ met live Sax & Percussie) treedt Rob haast dagelijks op. En niet de minste namen passeren de revue...

Onder meer IELA.org, Van der Valk Hotels & Resorts, Heineken, NSJ, Hilton Hotels. Easy Fairs, The Harbour Clubs, Shore Club, Bierfabriek, Scheepvaartmuseum, Valverde International, Gauchos, Mendoza, Vrijmibo, Janssen & van Dijk, Hogere Hotelschool, Euromast, Landgoederij, Koningshof, Swingsteesjun en ook de 30LOVE.nl Party's komen voorbij.

 

Maar ook internationaal laat XLR van zich horen. Landen als Italië, Turkije, Engeland & België staan al op de kaart. Of zeer recent nog; XLR's Dutch Caribbean Tour. En Ibiza staat ook op het menu... Much more to come!

bottom of page