top of page

EVENTS

Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Events
Featured Events

OFFICIAL AFTER PARTY HAAGSCHE GELUKSROUTE FT XLR'S GROOVE FOUNDATION WITH LIVE PERCUSSION

Location: Café Brave Hendrik

Address: Prins Hendrikstraat

City: Den Haag

Date: September 13, 2014

From: 9:00 PM

Till: 2:00 AM

Sluit je Haagse Geluksroute swingend af, schud je haren los en laat je bevangen door het GROOVE-virus... Want een ieder raakt besmet door de uiterst aanstekelijke swingmix van Beach Lounge, Funk, Soul, Latin, Bossa into XLR’s Club Experience, welke wordt gecombineerd met een enorme dosis energie en uitstraling op het podium featuring

DJ XLR's Groove Foundation with Live Percussion...

Bekend van Ibiza - Cafe del Mar Scene; Paco Fernandez & Band, Gare du Nord - Paris, Dizzy, 30LOVE.nl, annual Dutch Caribbean Tour (Aruba, Bonaire & Curacao), IELA.org Int. Events, Van der Valk Bonaire en vele horeca etablissementen, waaronder Bierfabriek, The Harbour Club en vele winebars.

Dit alles staat borg voor een bijzonder ritmische muziekstijl, die sterk leunt op het staccato samenspel tussen percussie, baslijnen en blaasinstrumenten. In funk benadrukt de ritmesectie (vooral de bas) de eerste noot van de maat. Verder zijn syncopen zeer prominent. Doorgaans een bijzonder aanstekelijke muziekreis, waarbij je je op een zonnig Ibiziaans strand waant met ondergaande zon. Vanaf Beach Lounge tot en met Deep Ocean - Club Ibiza Sounds. Klinkt als spannend samenspel tussen gehoor en je innerlijke ritmegevoel. `If the music is good, you dance...`

Voor het eerst te zien bij café Brave Hendrik - Den Haag!

XLR Entertainment Group

Archive
Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page