top of page

EVENTS

Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Events
Featured Events

Private Party: 85th Anniversary Hotelschool ft XLR's Groove Foundation

Location: Hotelschool Amsterdam

Address: Jan Evertsenlaan 171

City: Amsterdam

Date: November 15, 2014

From: 18:00 AM

Till: 22:30 PM

Private Party: The 85th Anniversary Hogere Hotelschool - Vrijmibo Amsterdam ft XLR's Groove Foundation

De besloten inschrijvingen voor 85 jaar Hogere Hotelschool zijn geopend en de inschrijvingen vliegen rijzen de pan uit! We zijn voor deze editie op de nieuwe campus van Hotelschool The Hague in Amsterdam! Aldaar zullen vele Alumni's en (aankomende) studenten ervaringen en gedachten delen met aansluitend een knalfeest met XLR's Groove Foundation.

Adres: Jan Evertsenlaan 171 - Amsterdam.

Op 15 november vieren we in dit prachtige pand naast het Rembrandtpark het 85-jarig jubileum met vele alumni's. Daar waar hospitality-onderwijs en ambitie samenkomen. Een ideale plek om met je mede-hoteliers bij te kletsen onder het genot van een borrel en je netwerk en kennis uit te breiden. De Hotelschool viert dit jaar haar 85 (!) jarig bestaan. Daar zijn ze natuurlijk terecht trots op en dat moet gevierd worden!

XLR's Groove Foundation zal dit evenement wederom geheel verzorgen qua muzikaal entertainment pakket met Live Saxotones, Percussion & DJ XLR.

Impressie voorgaande editie: https://www.youtube.com/watch?v=2RBrm7Iz8nE

Vier mee, schud je haren los en laat je bevangen door het XLR GROOVE-virus... Want een ieder raakt besmet door de uiterst aanstekelijke swingmix van Swing Beach, Funky Soul, Latin, Bossa & Deep House into XLR’s Club Experience, welke wordt gecombineerd met een enorme dosis energie en uitstraling op het podium featuring DJ XLR's Groove Foundation with Live Sax & Percussion...

Bekend van Ibiza - Cafe del Mar Scene; Paco Fernandez & Band, Gare du Nord - Paris, Dizzy, 30LOVE.nl, annual Dutch Caribbean Tour (Aruba, Bonaire & Curacao), IELA.org Int. Events, Van der Valk Bonaire en vele horeca etablissementen, waaronder Bierfabriek, The Harbour Club en vele winebars.

Dit alles staat borg voor een bijzonder ritmische muziekstijl, die sterk leunt op het staccato samenspel tussen percussie, baslijnen en blaasinstrumenten. In funk benadrukt de ritmesectie (vooral de bas) de eerste noot van de maat. Verder zijn syncopen zeer prominent. Doorgaans een bijzonder aanstekelijke muziekreis, waarbij je je op een zonnig Ibiziaans strand waant met ondergaande zon. Vanaf Beach Lounge tot en met Deep Ocean - Club Ibiza Sounds. Klinkt als spannend samenspel tussen gehoor en je innerlijke ritmegevoel. `If the music is good, you dance...`

Deze keer weer aanwezig tijdens het 85-jarig jubileum Hogere Hotelschool Amsterdam.

Voor agenda, tips, muziek en picture books, connect met DJ XLR via:

Email for bookings & info: info@djxlr.nl

Mobile/SMS/Whatsapp: +31 652 091040

XLR Entertainment Group

Archive
Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page